My first blog post ever weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Hi everyone I’m excited to travel this journey with you. I have been thinking of starting a blog for a while and it took some time to find a name I really liked. I wanted it to describe my passions for food, health and fashion. I finally find it yaaayyyy.

Several of my friends and family really wanted me to start a blog for different reasons. Some because they felt inspired by my food posts on Facebook, and others because they are tired of them hahahaha. Let’s not mind the later hihihi

I’m Swedish and live in Sweden however the beginning of my blogging journey will take place in Los Angeles because I’m going there for 4 weeks to spend time with some of my most awesome friends…ggaaahhhhhhhhhhhhhhhhh tooooo excited. I used to live in LA so it’s always amazing to go back to visit.

This blog will be both in English and Swedish sometimes only one if I’m too lazy to translate 🙂

Mitt första blogginlägg någonsin weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Hej alla jag är glad att göra den här blogg resan med er. Jag har funderat ett ett tag på att starta en blogg och det tog lite tid att hitta ett namn som jag verkligen gillade. Jag ville att det skulle beskriva mina passioner för mat, hälsa och mode. Jag har äntligen hittat det yaaayyyy.

Flera av mina vänner och familj ville verkligen att jag skulle starta en blogg av olika anledningar. Några för att de kände sig inspirerade av mina mat inlägg på Facebook, och andra för att de är trötta på dem hahahaha. Låt oss inte tänka på dem senare hihihi

Jag är svenska och bor i Sverige men början av min blogg resa kommer att äga rum i Los Angeles eftersom jag ska dit på semester i 4 veckor för att spendera tid med några av mina mest fantastiska vänner … ggaaahhhhhhhhhhhhhhhhh känner mig super glad. Jag har bott i LA så det är alltid fantastiskt att åka tillbaka för att träffa nära och kära.

Den här bloggen kommer att vara både på engelska och svenska men ibland bara på en om jag är för lat för att översätta 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s