Zucchini Pancakes and Pink smoothie

Lately I have been starting my mornings with sweet breakfasts and I felt today it should be more savory. So I decided to do zucchini pancakes, I have made them with apples before. So I though I can just switch it out and to my surprise it was fantastic. I’m really happy with the results. The smoothie I found on http://paleomg.com/sweet-beet-pre-workout-smoothie/ I omitted the protein powder, honey and used raw beets.

Zucchini pancakes

Recepie:

Zucchini pancakes

 • 1/2 zucchini grated
 • 2 eggs
 • 1 tbsp coconut milk
 • 1 tbsp coconut flour
 • 1 tbsp flaxmeal or crushed flaxseeds
 • 1 tsp cinnamon

Mix all the ingredients except the zucchini well, then add the zucchini in the mixture and fry in a pan in either coconut oil or organic butter.

Pink Smoothie

 • 2 medium beetroots, peeled and diced
 • 1 banana
 • 1 cup frozen slightly thawed raspberries
 • 1 cup coconut milk
 • 1/2 cup water

Peel and dice the raw beetroot and add to blender with the rest of the ingredients. I used my nutri bullet and let it go for about 45 sec and then took it off and shook it then let it go for another 45 sec. Enjoy 🙂

Svenska

På senare tid har jag börjar min morgon med söta frukostar och jag kände i dag att det borde vara mindre söt. Så jag bestämde mig för att göra zucchini pannkakor, jag har gjort dem med äpplen innan. Jag tänkte att jag kan prova med zucchini och till min förvåning var det fantastiskt gott. Jag är verkligen nöjd med resultatet. Smoothie hittade jag på http://paleomg.com/sweet-beet-pre-workout-smoothie/ Jag utelämnade proteinpulver, honung och använde råa rödbetor.

Receptet:


Zucchini pannkakor

1/2 zucchini riven
2 ägg
1 msk kokosmjölk
1 msk kokos mjöl
1 msk flaxmeal eller krossade linfrön
1 tsk kanel
Blanda alla ingredienser utom zucchini väl, tillsätt sedan zucchini i blandningen och stek i en panna i antingen kokosolja eller ekologiskt smör.

Pink Smoothie

2 medelstora rödbetor, skalade och tärnade
1 banan
1 dl frysta något tinade hallon
1 dl kokosmjölk
1/2 dl vatten
Skala och tärna rå rödbeta och lägg till mixer med resten av ingredienserna. Jag använde min Nutri bullet och låt den gå i ca 45 sekunder och sedan tog loss den och skakade den sedan lät jag den gå 45 sekunder till. Njut!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s