Chocolate Heaven!!!!!!

I was really craving chocolate tonight so I just made this delicious chocolate mousse. Yummy indeed. It’s great to create something so delicious and decadent and not feel guilty or heavy after eating it. Oh my 😀

Why is this an healthy option? Well let me share some great information!

Coconut milk – Coconut contains potassium, electrolytes, iron, sodium, magnesium, zinc and chloride, all of which help to keep the body hydrated and properly functioning.

Carob – helps to regulate the digestion process, while serving as a natural anti-allergic, antiseptic, and anti-bacterial agent. It contains tannins that are rich in gallic acid, which give it its beneficial effects. Additionally, carob provides powerful anti-viral benefits that supply the body with essential antioxidants. contains fiber that naturally helps to regulate blood sugar levels.

Cacao – All raw forms of cacao are filled with iron, dietary fiber, calcium, zinc, potassium and antioxidants. Raw cacao is a rich source of antioxidant flavonoids that promote cardiovascular health and protect against toxins. The antioxidant flavonoids in raw cacao can help improve circulation, regular heartbeat and blood pressure. Additionally, they help the body repair itself and resist free-radical toxins. Raw cacao is most known for being a superfood that is a rich source of antioxidants, but it is also filled with a number of other beneficial nutrients. As a rich source of manganese, raw cacao helps oxygenate the blood. Raw cacao is also a rich source of magnesium, which helps in balancing brain chemistry. It is also rich in sulfur, which builds strong nails and hair, and promotes beautiful skin.

Dates – relief from constipation, intestinal disorders, heart problems, anemia. These delicious fruits contain oil, calcium, sulfur, iron, potassium, phosphorous, manganese, copper and magnesium which are all beneficial for health.

Svenska se nedan

Recipe:

Ingredients

 • 1/2 can coconut milk
 • 2 dates
 • 2 tsp carob powder
 • 2 tsp cacao
 • 1 tsp cacao nibs

Toppings

 • Raspberries
 • Walnuts
 • Shredded coconut

Directions

Mix all ingredients to a smooth consistency in a mixer then pour up in a bowl and topp with some delicious rasberries, walnuts and shredded coconut.

ENJOY!!!!!

Svenska

Jag var verkligen sugen choklad ikväll så jag gjorde denna läckra choklad mousse. Verkligen Yummy. Det är kul att skapa något så läckert och dekadenta och inte känna skuld eller tung efter att ha ätit det. Oh my 😀

Varför är detta ett hälsosamt alternativ? Låt mig dela lite bra information!

Kokosmjölk – Kokosnöt innehåller kalium, elektrolyter, järn, natrium, magnesium, zink och klorid, som alla hjälper till att hålla kroppen hydrerad och väl fungerande.

Carob – hjälper till att reglera matsmältningen, den verkadr som en naturlig anti-allergisk, antiseptisk och anti-bakteriell agent. Den innehåller tanniner som är rika på gallsyra, som ger den dess positiva effekter. Dessutom ger carob kraftfulla anti-virala fördelar som förser kroppen med viktiga antioxidanter. innehåller fiber som naturligtvis hjälper till att reglera blodsockernivån.

Kakao – Alla råa former av kakao är fyllda med järn, kostfiber, kalcium, zink, kalium och antioxidanter. Rå kakao är en rik källa till antioxidanter flavonoider som främjar kardiovaskulär hälsa och skydda mot gifter. De antioxiderande flavonoider i rå kakao kan bidra till att förbättra cirkulationen, regelbunden hjärtrytm och blodtryck. Dessutom hjälper de kroppen reparera sig själv och stå emot fria radikaler toxiner. Rå kakao är mest känd för att vara en superfood som är en rik källa till antioxidanter, men den är också fylld med en rad andra nyttiga näringsämnen. Som en rik källa av mangan, hjälper rå kakao syresätta blodet. Rå kakao är också en rik källa av magnesium, som hjälper till att balansera hjärnans kemi. Det är också rikt på svavel, vilket bygger starka naglar och hår, samt främjar vacker hud.

Dadlar – hjälper vid förstoppning, mag-tarmstörningar, hjärtproblem, anemi. Dessa läckra frukter innehåller olja, kalcium, svavel, järn, kalium, fosfor, mangan, koppar och magnesium, som alla är bra för hälsan.

Recept:

Ingredienser

 • 1/2 burk kokosmjölk
 • 2 dadlar
 • 2 tsk carob pulver
 • 2 tsk kakao
 • 1 tsk kakao nibs

Garnering

 • Hallon
 • Valnötter
 • Riven kokos

Gör så här

Blanda alla ingredienser till en slät konsistens i en mixer häll sedan upp i en skål och garnera med några hallon, valnötter och riven kokos.

NJUT!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s