Quick Dinner :D

I had a lovely day today. I went to church and it was really good. I love Hillsong Church Stockholm. It took me some time to find a church when I moved back to Stockholm. I really love my church in LA Hope’s House and it was hard to leave and find another church home. However I did found one in Hillsong, I am happy. After church I went to eat with my lovely Josefin Pettersson, she is such a wonderful person supportive and just plane awesome.

Back home I wanted to make some quick food and made a mini 2 egg shrimp kale tomatoe omelette. So satisfying and filling. This works just as well as breakfast or lunch too 😀

Svenska kolla längre ner 🙂

2013-11-10 18.48.31

Recipe:

 • 2 eggs
 • 1 hand full shrimp
 • 1 small kale leaf
 • 2 cocktail tomatoes
 • 1 clove garlic
 • salt
 • lemon pepper

Directions

Add miniced garlic, shrimp, and shredded kale to a pan. I used a mini pan. While that is cooking, whisk together eggs and seasonings. Add the tomatoes and cook for a minute then poor in the egg mixture. Let cook for 4-5 minutes, then flip and cook for another minute. Plate and serve. ENJOY!

Swedish

Jag hade en härlig dag idag. Jag gick till kyrkan och det var riktigt bra. Jag älskar Hillsong Church Stockholm. Det tog mig lite tid att hitta en kyrka när jag flyttade tillbaka till Stockholm. Jag älskar verkligen min kyrka i LA Hope’s House och det var svårt att lämna den och hitta ett annan kyrka hem. Men jag hittade ett i Hillsong, jag är glad för det. Efter kyrkan gick jag för att äta med min underbara Josefin Pettersson, är hon en sådan underbar person stödjande och fantastisk.

Väl hemma ville jag göra några snabba mat och gjorde en mini 2 ägg räkor grönkål tomat omelett. Så uppfyller och fyllning. Det fungerar lika bra som frukost eller lunch också: D

2013-11-10 18.45.25

Recept:

 • 2 ägg
 • 1 hand full räkor
 • 1 liten grönkål löv
 • 2 cocktailtomater
 • 1 vitlöksklyfta
 • salt
 • citronpeppar

Gör så här

Lägg pressad vitlök, räkor och strimlad grönkål i en kastrull. Jag använde en mini stekpanna. När det tillagas, vispa ihop ägg och kryddor. Lägg tomaterna och stek i en minut sedan häll i äggsmeten. Tillaga i 4-5 minuter, sedan vända och koka i ytterligare en minut.  Servera och NJUT!

2 thoughts on “Quick Dinner :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s