Mmmmm paleo breakfast hot cerial/ porridge & of course a smoothie too!

I have been MIA for a little bit. Have some things going on in my life and I was silly to eat oatmeal and ended up with severe stomach issues. Well at least I know I can’t eat oats anymore. And after that I came down with a little cold, most likley because my immunesystem was compromised after the stomach episode. I have also been in a brain fog for a little bit. It comes and goes, so I’m working on figuring out what is triggering it for me. It is at times very debilitating, makes me unable to think clearly or focus. So time on the computer has been limited.

I have a few posts coming up the next few days of the foods and goodies I have made the last few weeks. I love that I have become a foodie, food sometimes consumes my life hahaha. I tend to spend a lot of my days off to prep and cook for the day or 2, however I need to start making more big quantities to store in the freezer. I love love love breakfast it is my favorit meal of the day!!!! I made some really good paleo porridge and bluegreen smoothie today. Totally yummylisious!!!!!!!

För Svenska kolla längre ner 🙂

20131205_103810

Hot cerial/porridge

Recipie:

 • 2 eggs
 • 2 tbsp coconut flour
 • 2 tbsp buckwheet or almond flour
 • 1/2 cup almond milk or coconut milk
 • 1 tsp cinnamon

Directions:

Stirr it all together in a pot. Keep on stirring over medium heat till desired consistency. Serve with toping of your choice. I used homemade applesause.

20131205_103834

 

Bluegreen Smoothie

Recipie:

 • 1 hand full spinach
 • 1-2 stems of kale
 • 1 banana
 • 1 cup of blueberries and blackberries
 • 1 1/2 cup water
 • 1 tsp hemp protein (optional)
 • 1 tsp green superfoods (optional)
 • Couple of almonds

Directions:

Blend it all togehter well in a blender, I used my nutri bullet. Love that little thing!!! Drink up!

SWEDISH

Jag har varit borta från webben ett tag. Har några saker som händer i mitt liv och jag var dumt nog att äta havregrynsgröt och det slutade med allvarliga mag problem. Men nu vet jag åtminstone att jag inte kan äta havre längre. Och efter det så blev jag förkyld, troligtvis så äventyrades mitt immunförsvar efter magen episoden. Jag har också varit i en ‘hjärndimma’ eller brain fog ett tag. Det kommer och går, så jag jobbar på att räkna ut vad som utlöser det för mig. Det gör mig oförmögen att tänka klart eller fokusera. Så tid på datorn har varit begränsad.

Jag har några inlägg kommer upp de närmaste dagarna av de livsmedel och godsaker som jag har gjort de senaste veckorna. Jag älskar att jag har blivit en foodie, mat konsumerar ibland mitt liv hahaha. Jag tenderar att spendera en hel del av mina lediga dagar till prep och laga mat för dagen eller 2, men jag måste börja göra fler stora mängder för att förvara i frysen. I love love love frukost är min favorit måltid på dagen!! Jag gjorde en riktigt bra paleo gröt och en blågrön smoothie idag. Riktigt yummylisious!!!

20131205_103821

Gröt

Recept:

 • 2 ägg
 • 2 msk kokosmjöl
 • 2 msk boveteflingor eller mandelmjöl
 • 1 dl mandelmjölk eller kokosmjölk
 • 1 tsk kanel

Gör så här:

Vispa ihop allt i en kastrull och koka upp på mellan värme, tills du fått den konsistens du vill ha. Toppa med vad du tycker om, jag använde hemma gjord äppelmos.

20131205_103931

Smoothie

 • 1 handfull spenat
 • 1-2 stjälkar grönkål
 • 1 banan
 • 2-3 dl blåbär och björnbär
 • 2-3 vatten
 • 1 tsk hampa protein (tillval)
 • 1 tsk green superfoods (tillval)
 • några av mandlar

Gör så här:

Blanda allt i en mixer, jag använde min nutri bullet. Mmmmm gott

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s