Banana Choco Cinnamon Pancakes!!!! OOOOHHHH sooo delicious

OOohhhhh wow this was super duper delicious!!!!!! I came home arround 19.30 and was hungry but didn’t feel like cooking anything heavy so I decided to make banana pancakes. What a great decision I made hahaha.

I just have to say how proud I am of myself these last two weeks. I’ve been training consistently. This week I went to the gym on tuesday and thursday. Wednesday I went out in the sunshine walking/jogging and tomorrow sunday I will go to the gym for some cardio. I am going slow taking it one step at the time. Want to get the consistency in, build a habit 😀

Svenska längre ner!

PhotoGrid_1387051306679

 

I may not be where I want to be, however I am doing it!!!!!! Yayyyyyy me!

20131206_144134-1 20131206_144409

Let get to the really good stuff the pancakes. Stack of it!!!!! I think this is the best pancake recipe I have made so far. I didn’t measure but I will put down the estimates of it.

20131214_195809

Recipe:

 • 2 eggs
 • 1 small banana
 • 1-2 tbsp almond milk
 • 1 tbsp hazelnut flour
 • 1 tbsp coconut flour
 • 2 tbsp cacao
 • 1/2 tsp cinnamon
 • Swirl of agave syrup

Directions:

Blend it all togehter in a mixer. If it is too dry add more almond milk or too runny add more coconut flour. Then fry it in coconut oil or butter. Serve with some raspberries, cacao nibs and chopped hazelnuts. ENJOYYYY!!!!

Swedish

OOohhhhh wow detta var super duper gott!! Jag kom hem runt 19.30 och var hungrig, men hade inte lust att laga något tungt så jag bestämde mig för att göra bananpannkakor. Vilket bra beslut jag gjorde hahaha.

Jag måste bara säga hur stolt jag är över mig själv, de senaste två veckorna har jag tränat regelbundet. Den här veckan gick jag till gymmet på tisdag och torsdag. Onsdag gick jag ut i solskenet och promenerade / joggade och imorgon söndag kommer jag att gå till gymmet för lite konditionsträning. Jag tar det sakta ett steg i taget, vill att det ska bli en vana 😀

Jag kanske inte är där jag vill vara ännu, men jag gör det!! Yayyyyyy mig!

Nu övergår vi till det viktiga.. pannkakorna. En stapel av det!! Jag tror att detta är det bästa pannkakas recept som jag har gjort hittills. Jag mätte inte, men vet på ett ungefär.

20131214_195728

Recept:

 • 2 ägg
 • 1 liten banan
 • 1-2 msk mandelmjölk
 • 1 msk hasselnöt mjöl
 • 1 msk kokosmjöl
 • 2 msk kakao
 • 1/2 tsk kanel
 • Swirl agave sirap

Gör så här:

Blanda allt  tillsammans i en mixer. Om den är för torr tillsätt mer mandelmjölk eller för rinnande lägg till mer kokosmjöl. Stek sedan den i kokosolja eller smör. Servera med lite hallon, kakao nibs och hackade hasselnötter. ENJOYYYY!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s