Whole30 day 6! Didn’t go as planned

Hiiiiii i had a lovely day today. I slept in, i guess my body was still tired. Woke up made breakfast, then i was cleaning. The process is boring, yes cleaning is boring, but the result is always the same I feel liberated.
After that i prepared breakfast and lunch for tomorrow.  I will be at church volunteering from 7.30 till about 14. So i made some on the go foods. Can’t wait to eat some 🙂
Tonight i was invited to one of my dear friends for a girls taco night 🙂 it was great seeing these girls chatting and eating. I love spending time with great people. I did end up cheating some and I don’t regret it or sweat it, I will prolong my Whole30 with a few more days to complete a whole30 without cheating. But to sum up my day in one word lovely 😀

Svenska längre ner

Here is what i ate today

PhotoGrid_1389485491831

  • Brunch – Sweetpotato cakes with fried eggs and bacon (im not a huge fan of it so i only eat a little sometimes) + i ate one banana
  • Lunch – Leftover salmon with sauteed beets and spinach carrot salad
  • Dinner – Taco’s (ground beef, chicken fajitas, salad, guacamole, salsa and for desert I made a avocado fruit bowl (+my cheat thats not on picture was vine, a smal sliver of flourless chocolate cake and corn chips) I’m not perfect but thats ok, I will just try harder 🙂

Swedish

Hiiiiii jag hade en härlig dag i dag. Jag tog sovmorgon, jag antar att min kropp var fortfarande trött. Vaknade gjorde frukost, sen städade jag. Processen är tråkigt, ja städning är tråkigt, men resultatet är alltid detsamma jag känner mig befriad.
Efter att jag förberett frukost och lunch inför imorgon. Jag kommer att vara i kyrkan som volontär från 7.30 till cirka 14. Så jag gjorde en del lätt mat att ta med. Längtar tills jag får äta lite 🙂
Ikväll var jag inbjuden till en av mina kära vänner för en tjej tako kväll 🙂 det var kul att se tjejerna och chatta och äta. Jag ville sluta fuska lite och jag ångrar inte det, jag kommer att förlänga mitt Whole30 med några fler dagar att slutföra en hel whole30 utan fusk. Men för att sammanfatta min dag i ett ord härlig: D

Vad jag åt

  • Brunch – Sötpotatis kakor med stekt ägg och bacon (jag är inte ett stort fan av det så jag äter bara lite ibland) + jag åt en banan.
  • Lunch – Resterna av laxen med sauterade rödbetor och spenat morotssallad
  • Middag – Tako (köttfärs, kyckling fajitas, sallad, guacamole, salsa och till dessert  gjorde jag en avokado fruktskål (+ mitt fusk är inte på bilden men var var vin, en smal skiva av mjölfri Chokladtårta och majschips) Jag är inte perfekt men det är ok, jag ska bara försöka hårdare 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s